Privacy Policy

1. Dit is de website van:

Bathtime Stories BV
Laaglandweg 74
2610 Wilrijk

Btw nr BE0768610479

Tel: +32474359639
E-mail info@bathtimestories.be

2. De persoonlijke gegevens van de gebruiker:

De gebruiker moet geen persoonlijke gegevens opgeven om gebruik te maken van onze website. Enkel wanneer de gebruiker het contactformulier invult of gebruik maakt van het online reservatiesysteem, worden de gegevens bewaard. Het betreft enkel de naam, e-mail, telefoonnummer, onderwerp en de inhoud van het bericht. Daarnaast worden de gegevens van een online reservatie ook bewaard.

3. Doeleinde van de persoonsgegevens:

De persoonsgegevens worden enkele gebruikt voor het beheer van volgende doeleinden:

* Marketing via e-mail, telefonisch
* Klantenadministratie
* Reservatie
* Levering
* Facturatie

4. De gegevens

De  gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en worden niet doorverkocht aan derden voor commerciële doeleinden. Bathtime Stories BV mag de gegevens enkel delen met 3den met het oog op de verwerking vermeld in punt 3.

De gegevens zoals vermeld in punt 2 worden maximaal 1 jaar intern bewaard en worden na deze periode verwijderd uit de systemen van Bathtime Stories BV.

5.De nieuwsbrief

Gebruikers van de website kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief, deze gegevens zullen gebruikt worden om op frequente basis aanbiedingen, informatie en mailingcontact te ontvangen van de website en van de website bathtimestories.be

Deze gegevens worden voor onbepaalde duur bewaard door de site eigenaar en mag gedeeld worden in het kader van het beheer van promotionele doeleinde zoals vermeld in punt 3 -en punt 4.

6. Inzage en verwijdering persoonsgegevens

Indien de gebruiker of klant geen e-mails meer wenst te ontvangen of inzage wenst tot zijn of haar persoonsgegevens, volstaat het om ons te contacteren via bovenvermelde contactgegevens.

De gebruiker moet volgende gegevens vermelden in zijn schrijven:
* Naam
* Adres
* E-mailadres
* Telefoonnummer

7. Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer