Algemene voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden : Indien je koos voor online betaling bij het boeken van je babyspa sessie, ben je je aanbetaling kwijt wanneer je zonder te verwittigen niet naar je afspraak komt.

Indien je je afspraak minstens 24 uur op voorhand annuleert, kan je je afspraak kosteloos verzetten binnen de maand.

Indien je je afspraak minder dan 24 uur op voorhand annuleert, behoudt Bathtime Stories zich het recht om per specifiek geval te bekijken en te beslissen hoeveel % je van je aanbetaling verliest.

Deze annuleringsvoorwaarden gelden ook bij het betalen met een cadeaubon.

Laattijdige aankomst

Indien je te laat komt op jouw afspraak, kan je tot 10 minuten laattijdige aankomst inpikken met ons. Je zal dan een stukje missen van jouw sessie. Wij raden telkens aan om 15 minuten op voorhand aan te komen op jouw afspraak zodat we onze sessies tijdig kunnen starten.

Cadeaubonnen

Bij Bathtime Stories zijn 3 cadeaubonnen beschikbaar:

  • Gift voucher voor een bathtime deluxe €69
  • Gift voucher voor Bathtime deluxe for twins €105
  • Gift voucher waarop je als klant zelf de waarde kan bepalen.

Het spreekt voor zich dat de eerste 2 bonnen enkel kunnen ingeruild worden voor de dienst die ze vermelden. Wil je een ander arrangement cadeau doen, dan kan je gebruik maken van de laatste gift voucher en zelf een vrij bedrag kiezen.

Onze cadeaubonnen kunnen niet ingeruild worden bij aankopen van onze producten die wij verkopen in onze shop ter plaatse.

Elke cadeaubon is 1 jaar geldig, vanaf de datum waarop hij is aangekocht. De cadeaubonnen kunnen zowel via website als telefonisch besteld worden, alsook kunnen wij ze laten leveren of indien gewenst is ophaling in onze babyspa ook een mogelijkheid.

Er wordt geen geld teruggegeven op cadeaubons wanneer deze niet volledig wordt opgebruikt.

Aansprakelijkheid

Deelname aan de activiteiten van Bathtime Stories valt geheel voor eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele allergische reacties, ongevallen en/of diefstal in onze babyspa.

Tarieven

Bathtime Stories behoudt zich het recht te allen tijde zijn tarieven te wijzigen.

Al onze tarieven zijn uitgedrukt in EURO en zijn inclusief BTW