FAQ'S

De veelgestelde vragen.

FAQ'S

Hieronder vind je een overzicht met verschillende 'veelgestelde vragen' en hun antwoorden. Heb je toch nog een andere vraag? Of wens je meer informatie bij een bepaalde vraag. Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen jou graag verder en geven jou graag alle informatie om van onze babyspa een aangename en leuke ervaring te maken voor jouw baby en voor jullie als ouders.

Door COVID-19 hebben wij geïnvesteerd in een ventilatiesysteem in onze babyspa. Bij aankomst wordt iedereen gevraagd de handen te ontsmetten. Onder de huidige COVID-maatregelen is het dragen van een mondmasker verplicht in onze babyspa, zowel voor onze klanten als voor ons personeel.

Onze baden, verzorgingstafels, verzorgingskussens, bad speelgoed en massageoliebusjes worden na elke klant ontsmet en gereinigd. Uiteraard krijgt elke baby een proper setje handdoeken, een badcape, een hoes voor het verzorgingskussen en een propere zwemluier.

Het beste tijdstip om uw afspraak in te plannen is nadat uw baby goed uitgerust en gevoed is. Tijdens een babyspa sessie verbruiken baby’s namelijk aanzienlijk wat energie. Voor jongere baby's tot ongeveer 3 maanden raden wij aan om in de ochtend te komen, aangezien zij dan nog niet al te veel indrukken hebben opgedaan.

Dit geldt ook voor baby's die gedurende de dag weinig of niet slapen. Aangezien een volledige babyspa sessie begint met een heerlijke babymassage gevolgd door de hydrotherapie in onze babyjacuzzi's, raden wij aan om uw baby een uurtje voor de sessie zeker gevoed te hebben. Zo voorkomen we dat je baby op een te volle maag gemasseerd wordt.

Tijdens de sessie is er voldoende tijd voorzien om je baby eventueel nog een extra voeding te geven.

In onze babyspa verwelkomen wij baby'tjes vanaf 2 weken tot 11 maanden. Voor de oudere en grotere baby's hebben wij speciale chestfloats voorzien zodat ook zij nog kunnen genieten van onze babyspa sessies.

Als je je baby graag voor, tijdens of na de sessie wil voeden kan dit in een apart voorziene ruimte. In deze ruimte hebben wij een flessenwarmer, alsook een borstvoedingskussen voorzien.

Per sessie kunnen er maximaal 3 baby's tegelijk aanwezig zijn. Om de rust van jouw baby en die van anderen te garanderen, vragen wij om met maximaal 2 personen naar de sessie te komen.

In geval dat een ouder zusje of broertje mee wil komen, gelieve ons hiervan op voorhand op de hoogte te brengen. Dan kunnen wij hier rekening mee houden.

 

Indien je een privésessie wil boeken, gelieve ons dan even telefonisch te contacteren. Een privé-sessie houdt in dat er meerdere personen mee kunnen komen naar de sessie. (Bijvoorbeeld grootouders, broers of zussen, peter of meter, …)

Hoe lang een baby kan genieten van zijn babyspa sessie hangt van veel factoren af: De baby zelf, leeftijd, uithoudingsvermogen, stemming, mate van gewenning, … . Wij raden aan om zo vroeg mogelijk te starten. Baby's moeten de tijd krijgen om gewend te geraken aan massage en hydrotherapie. Hoe vaker een baby wordt gemasseerd of in water vertoefd, hoe meer gewenning er gecreëerd wordt. De duur en intensiteit zullen doorheen de sessies opgebouwd worden waardoor uw baby er steeds langer zal van kunnen genieten.

De Bathtime Luxe sessies waarin we babymassage en hydrotherapie combineren duurt ongeveer 60 à 90 minuten. Zo is er voldoende tijd om een sessie in alle rust en kalmte door te komen, alsook geeft dit ruimte om je baby tijdens de sessie te kunnen voeden indien nodig. We hebben hiervoor een aparte ruimte voorzien. Zeker voor de hele jonge baby’tjes is dit zeker geen overbodige luxe.

De Bathtime Floating sessies waarin baby'tjes enkel hydrotherapie ondergaan duren 45 tot 60 minuten, afhankelijk van bovenstaande factoren. Ook hier lassen wij extra tijd in zodat ouders hun baby voor, tijdens of na de sessie kunnen voeden.

Een avondsessie is de ideale manier om je baby voor te bereiden op een ideale nachtrust. In de babyspa maken wij steeds gebruik van sfeerverlichting. Dit om het verschil van binnen naar buiten zo klein mogelijk te maken.

Je brengt voor een avondsessie best een pyjama mee voor je kleintje waardoor die na thuiskomst klaar is om gevoed en in bedje gelegd te worden.

Bij Bathtime Stories kan je kiezen voor een Bathtime Delux for twins voor een extra voordelig tarief van €105. Dit betekent dat het 2de kindje voor de helft van de prijs geniet van een babymassage plus hydrotherapie.

Wij voorzien alles wat je baby nodig heeft om deel te nemen aan onze babyspa sessies:

  • Een badcape

  • Een extra handdoek

  • Een wasbare zwemluier

  • Een drijfring of een chest-float (vooral voor de grotere kindjes)

  • Massageolie te gebruiken tijdens de babymassage

  • Badspeelgoed voor tijdens de hydrotherapie

  • Bodylotion voor na het badje de huid van je baby extra te verzorgen

Het volstaat dat ouders een luiertas meebrengen met propere luiers, billendoekjes, eventueel reservekleertjes en extra voeding. Heb je een avondsessie gepland, vergeet dan zeker geen pyjama mee te brengen.

Wij raden aan om met je zieke baby niet naar de babyspa te komen teneinde besmetting van andere baby'tjes te voorkomen. Een zieke baby zal niet kunnen genieten van zijn babyspa sessie.

Had je een afspraak ingepland? Kijk dan even naar onze annuleringsvoorwaarden.

Een afspraak verzetten of annuleren doe je best telefonisch of via mail.

Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie.